Alle inventaris, website en domeinnaam zijn te koop

Over Sylvia

21 november 2001 het was op mijn veertigste verjaardag, ik opende mijn eigen lingerie winkel in een gezellig maar klein pandje in Oud Beyerland. 

In 2004 ben ik verhuist mijn gezellige pandje in Oud Beyerland werd te klein, ik ging naar een mooier en grotere winkel in Spijkenisse.

Omdat ik daar meer ruimte had in de winkel, heb ik ook mijn assortiment kunnen uitbreiden, en al snel kwam hier een klein en beperkt bruidslingerie bij. 

En dit is toen een schot in de roos geweest, juist omdat bruidjes heel goed te bereiken zijn op onder andere bruids en weddingbeurzen.

Al snel wisten bruidjes ons te vinden, en kwamen van steeds verder weg naar Spijkenisse om een mooi bruidslingerie setje te kopen. Toen wij voor de derde keer gingen verhuizen, wilde ik het assortiment nog verder uit gaan breiden, ik sprak met verschillende vertegenwoordigers, die mij bijna allemaal voor gek verklaarde. Toen ik zei dat ik de grootste keuze wilde gaan aanbieden in bruidslingerie en dat ik 1\3 van de winkel wilde inrichten voor bruidslingerie. 

Het assortiment werd ook steeds groter en groter, tot we ruim 27 merken bruidslingerie in onze lingerie winkel hadden hangen.

In deze winkel hadden we 1 groot probleem, als er bruidjes kwamen om hun bruidslingerie uit te zoeken, stonden ze in onze normale winkel tussen de reguliere klanten met hun nieuwe Jurk, dit was natuurlijk heel leuk, al die aandacht, maar dit was niet echt optimaal.

Totdat ik de kans kreeg om nog 1 keer te verhuizen, nu in een compleet nieuw pand wat speciaal voor mij werd gebouwd, ik wilde een winkel met 2 verdiepingen. 

De begane grond werd mooi en strak ingericht voor de lingerie, badmode en de tweede verdieping die hadden we speciaal ingericht voor bruidjes, zo hadden de bruiden een eigen afdeling, en hadden ze geen last van andere klanten. 

Dit was echt een schot in de roos, al snel kwamen we op tv, en werd onze website heel goed gevonden. We verkochten niets online, maar hadden wel veel video’s o.a. in YouTube staan.

 

Ik kan nu wel zeggen dat mijn omzet voor bruidslingerie geregeld beter was als dat van de gewone lingerie. Wat ook vaak gebeurde is, dat de bruidjes met hun moeder, aanstaande schoonmoeder en hun vriendin langs kwamen, en die gingen dan geregeld beneden nog lekker shoppen voor hun zelf, en de bruid kocht ook vaak nog een mooie badpak voor de huwelijksreis.

De omzet in de bruidslingerie is altijd goed geweest zonder dat ik daar betaalde advertenties voor had gebruikt. En het helpen van de bruiden was een van de leukste dingen van mijn passie “lingerie”.

Bruiden zaten echt op hun gemak in mijn speciaal ingerichte showroom, en voelde zich helemaal thuis, namen vaak de bruidsjurk mee, voordat deze werd afgepast, vele bruidswinkels waren ook blij dat de bruiden bij mij waren geweest zodat de Trouwjurk beter paste. Bruiden die een mooi setje kochten ontvingen ook een mooie verpakking, vaak hoorde we achteraf dat bruiden zich trots voelde als ze met deze doos naar buiten liepen, ze hadden immers een heel mooi setje ontvangen, en werden op een ongedwongen en bijzondere manier geholpen. 

Helaas heb ik mijn passie moeten stoppen doordat ik een herseninfarct heb gekregen, ik was niet meer in staat om deze geweldige mooie winkel te runnen, ik kreeg teveel prikkels, en die duizendpoot die ik altijd was, was ik opeens niet meer.

Ik heb de reguliere lingerie winkel weg gedaan, maar ik heb alle bruidslingerie bewaard, en nu wil ik graag mijn passie weg geven. Ja, het is echt een weggevertje.

We hebben een complete voorraad met een verkoop waarde van ruim 66.000 euro. De inkoop waarde is iets meer dan de helft en ik doe deze geweldige kans nu weg voor een bedrag van slechts 12.500 euro. 

Je ontvang niet de complete voorraad van alle merken bruidslingerie. De meeste merken zijn gewoon aan te vullen. Maar je ontvang ook de beste domein naam in deze branche www.bruidslingerie.nl met een waarde van 2.500 euro als we hem los zouden verkopen, er helemaal gratis bij. Ook hebben we verschillend torso’s die je er gratis bij ontvangt.

Voor de juiste dame, is dit de kans om echt iets moois op te bouwen

Er is veel behoefte aan een goed zittend zetje onder de trouwjurk, en niemand heeft zo een enorme keuze, een bruidshuis heeft vaak maar twee merken, terwijl jij nu direct kan starten met 20 verschillende merken, je wordt in 1 klap marktleider in deze geweldige branche. Je kan dit starten met de webshop, deze wordt ook gratis voor jou afgemaakt, naar jouw wensen. 

Je kan dit heel goed vanuit huis opzetten. Maar je kan er ook voor kiezen om er een showroom of winkel mee in richten, of je kan je lingerie winkel of bruidsmode winkel heel goed aanvullen.

Ik trok niet alleen vanuit heel Nederland mensen naar mijn winkel in Spijkenisse, sommige klanten waren echt 3 uur heen en 3 uur terug aan het reizen om het mooiste setje uit te zoeken, maar ook uit België, Duitsland Curaçao. 

Het aller mooiste vond ik altijd dat ik van toegevoegde waarde kon zijn voor de bruidjes, ze gingen altijd heel blij en dankbaar de winkel uit, en dat gevoel, dat is het mooiste gevoel wat je als ondernemer kan krijgen. En dat gevoel gun ik jou ook, je wil niet weten hoe dankbaar bruidjes kunnen zijn, vaak konden ze nergens heen, en ik had door de grote collectie voor elke bruid een passende oplossing.

Heb jij ook een passie voor Lingerie, voor bruiden, trouwen?

Dan is dit echt een uitgelezen kans voor jou zeker nu , na 2 jaar corona en met alle uitgestelde trouwerijen.
Nu mag er weer volop getrouwd worden en is er meer vraag dan ooit.